Fönsterbyten för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Är det dags att byta fönster i er bostadsrättsförening eller för er fastighet? Då är vi på Umeå Fönster rätt val. Hos oss får ni långa garantitider på både material och utförande och skräddarsydda lösningar som passar er byggnad allra bäst.

Vi har lång erfarenhet och hjälper er genom hela processen av ert fönsterbyte, från offertförfrågan till slutfört montage.

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert!

Ett fönsterbyte är en investering

Att ha fönster i toppskick är en viktig del av underhållet i er hyresfastigheter eller bostadsrättsföreningar. Ett fönsterbyte kan höja värdet er fastighet och bidra till att bibehålla en hälsosam och energieffektiv inomhusmiljö.

Boka gratis rådgivning

Behöver ni hjälp att komma igång med fönsterbytet i er bostadsrättsförening? Umeå Fönster samarbetar med de största dörr och fönstertillverkarna och vi specialiserar oss på själva monteringen för bästa kvalitet och resultat.

Tveka inte att kontakta oss på Umeå Fönster för att boka in ett kostnadsfritt möte. Vi kommer gärna ut till er förening eller fastighet och berättar mer om fönsterbyten. Självklart utan att ni förbinder er till något. 

Fördelar med fönsterbyte

Inget underhåll

Vi kan leverera underhållsfria fönster som inte kräver slipning, kittning och målning av fönsterkarmar, vilket besparar stora underhållskostnader.

Energibesparing

Nya fönster har bättre energivärden och isoleringsförmåga, vilket bidrar till sänkta uppvärmningskostnader. Det kan göra stor skillnad nu när energipriserna är höga.

Värdehöjning på fastigheten

Att byta från gamla fönster till nya innebär många fördelar som kan höja värdet på er fastighet. Det kan exempelvis ha stor inverkan på värmekostnader, försäkringar, bullernivå, och helhetsintryck. Faktorer som tillsammans positivt påverkar ekonomin och hur attraktivt det är att bo i föreningen eller att vistas i lokalen.

Ljuddämpande

För bostadsrättsinnehavaren kan ett nytt fönster innebära en lägre bullernivå. Vilket kan göra underverk för trivseln, exempelvis om fastigheten är belägen i närhet av trafikerade områden. Det finns numera speciella fönster som är särskilt anpassade för att effektiv reducera ljud.

Jämnare inomhusklimat

Nya fönster har en bättre isoleringsförmåga. Det blir mindre drag och lättare att bibehålla ett jämt inomhusklimat.

Husets estetik

Nya fönster ger ett snyggt och välvårtat helhetsintryck . Vi på Umeå Fönster samarbetar enbart med kända fönsterleverantörer och kan garantera att vi hittar rätt fönster som passar er fastighets stil.

Boka gratis rådgivning

Välkommen att kontakta oss på Umeå Fönster så berättar vi hur ett fönsterbyte kan gå till för just er förening eller fastighet. Hos oss är både konsultation och offerter kostnadsfria.

Kontakta oss

Adress

Norra Obbolavägen 89
904 22 Umeå

Telefon