Jobba hos oss!

Umeå fönster har snabbt blivit en stark aktör på den lokala marknaden och vi växer snabbt. Här nedan ser du våra lediga tjänster just nu men vi är också alltid öppna för nya talanger.

Så om just du är nyfiken på att börja jobba hos oss som exempelvis fönstermontör eller säljare, tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@umeafonster.se

Vi växer och söker en fönstermontör till vårt team!

Umeå fönster har snabbt blivit en stark aktör på den lokala marknaden, därför vill vi nu förstärka vårt team. Vi söker nu fler duktiga hantverkare/fönstermontörer till arbeten med fönsterbyten för både privatpersoner och företag.

Som fönstermontör får du jobba varierande med alla olika delar av fönster och dörrmontage över hela Umeå med omnejd. Uppdragen kan handla om allt från rivning av befintliga fönster och montage av nya, till arbeten med lister/foder och utvändig plåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet om vi tror att just du skulle passa in i vårt team.

Vi söker dig som:

  • Är noggrann och ansvarstagande
  • Har förmåga att arbeta självständigt.
  • Innehar B-körkort
  • Har erfarenhet från ett hantverkaryrke
  • Har god fysik då det förekommer endel tunga lyft

Anställningsvillkor: Heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Zakaria Chennoufi på nummer 090-141515. Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan via mail till info@umeafonster.se redan idag! Bifoga gärna ditt CV i PDF-format.

fönstermontör

Våra leverantörer

Kontakta oss

Adress

Norra Obbolavägen 89 904 22 Umeå

Telefon

070 – 270 99 02 090 -14 15 15

E-post

info@umeafonster.se