Jobba hos oss!

Umeå fönster har snabbt blivit en stark aktör på den lokala marknaden och vi växer snabbt. Här nedan ser du våra lediga tjänster just nu men vi är också alltid öppna för nya talanger. Så om just du är nyfiken på att börja jobba hos oss, tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@umeafonster.se

Vi växer och söker en driven säljare till vårt team!

Umeå fönster har snabbt blivit en stark aktör på den lokala marknaden, därför vill vi nu förstärka vårt säljteam. Vi söker dig som har ett stort driv av att göra affärer och etablera goda kundrelationer!

Som Säljare på Umeå Fönster planerar och strukturerar du självständigt upp din arbetsvecka. Jobbet erbjuder mycket frihet men ställer också höga krav på att du är självgående, uthållig, strukturerad och noggrann. Att du dessutom brinner för försäljning och är målmedveten ser vi som en självklarhet. Försäljningen sker mestadels mot privatkonsumenter boende i villa. I ditt dagliga arbete följer du upp “leads”, jobbar med uppsökande försäljning, bokar kundbesök och genomför marknadsaktiviteter. Dina främsta arbetsredskap är mobilen, datorn och bilen. Försäljningen sker i kundernas hemmiljö och du känner dig lika bekväm med att boka ett kundbesök via telefon som att diskutera den bästa fönsterlösningen över en kopp kaffe vid köksbordet hemma hos kund. Som säljare på Umeå Fönster erbjuder du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Montagen sköts av våra egna montageteam vilket innebär att du som säljare kan erbjuda en helhetslösning som är bekväm och bekymmersfri för kunden.

För att lyckas i rollen har du:

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • God social förmåga
  • Ett högt driv och en vilja att nå dina mål
  • En förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal och skrift
  • B-körkort

Som säljare hos Umeå fönster ger vi dig de bästa förutsättningarna genom att erbjuda utbildning, coachning och mentorskap mm. För oss är din utveckling viktig och du kommer få fortlöpande utbildning. Vidare är du anställd med förtroendearbetstid, vilket innebär att vi har en stor tillit till att våra anställda själva strukturerar och planerar sitt arbete. Vi tillhandahåller telefon, dator och bil.

Anställningsvillkor: Heltid.

Lön: Fast och rörlig del.

Tillträde: Oktober 2020 eller enligt överenskommelse.

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Zakaria Chennoufi på nummer 090-141515. Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan via mail till info@umeafonster.se redan idag! Bifoga gärna ditt CV i PDF-format.

Våra leverantörer

Kontakta oss

Adress

Norra Obbolavägen 89 904 22 Umeå

Telefon

070 – 270 99 02 090 -14 15 15

E-post

info@umeafonster.se