Jobba hos oss!

Umeå fönster har snabbt blivit en stark aktör på den lokala marknaden och vi växer snabbt. Här nedan ser du våra lediga tjänster just nu.

VI är alltid öppna för nya talanger. Hittar du ingen ledig tjänst ute just nu men är nyfiken på att börja jobba hos oss som exempelvis fönstermontör eller säljare? Tveka inte att skicka in en spontanansökan till info@umeafonster.se

Vi söker en Mötesbokare för extrajobb kvällstid.

Vi expanderar och söker en kollega för kundanskaffning. Har du ett starkt driv att etablera goda kundrelationer? Vill du ha ett fritt extrajobb 1-3 kvällar i veckan? Då kan du vara den vi söker!

I rollen kommer du arbeta i fält för att skapa kundmöten med rad och villaägare i Umeå med omnejd. Ditt ansvar blir att etablera en förstakontakt med nya kunder både i fält och via telefon. Ditt jobb är att boka in platsbesök där vår säljare sedan åker ut till kund.

För att lyckas i rollen har du:

  • God social förmåga
  • Ett högt driv och en vilja att nå dina mål
  • En förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal och skrift
  • B-körkort

Under anställning kommer du att introduceras och utbildas inom argumentationsteknik samt kännedom om våra produkter och tjänster. Tjänsten innefattar kvällsjobb 1-3 dagar i veckan.

Anställningsvillkor: Behovsanställning, ca 1-3 kvällar i veckan.

Lön: Timlön + bonus

Tillträde: Omgående

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Mattias Orgusaar på nummer 076-797 15 97. Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan via mail till info@umeafonster.se redan idag! Bifoga gärna ditt personliga brev i PDF-format.

Våra leverantörer

Kontakta oss

Adress

Norra Obbolavägen 89
904 22 Umeå

Telefon